Sekcije

Elektrotehnika Rad sa alatima

Za svakog tko je zainteresiran za rad s rukama. Bilo gradnja 3D printera ili jednostavnog sklopa za detekciju zvuka, elektrotehnička sekcija uvijek pronalazi zabavan način gradnje inovativnih uređaja.

Informatika Rad sa računalom

Kroz igru do učenja i kroz učenje se igrati. To je moto naše računalne radionice. Stvorena za svakoga tko želi doznati više o internetu, programima, office-u ili se jednostavno družiti sa ostalim članovima.

Digitalna fotografija Rad sa fotoaparatom

Vidjeti okolicu i ovjekovjećiti savršenom slikom, težnja je sekcije digitalne fotografije. Otvorena za sve koji su zainteresirani za izlete u prirodu i učenje u isto vrijeme.

Dan Otvorenih Vrata 2018

KMT Dankovec svake godine održava Dan otvorenih vrata Kluba za širi krug ljudi (roditelji, škola, lokalna zajednica...) gdje se ukratko prezentira rad i uspjesi Kluba te druženje djece uz natjecanje u igricama i naravno neizostavni roštilj. Ove godine manifestaciju planiramo održati u subotu 30.06.2018. Natjecanje bi zapocelo oko 14h a sluzbeni dio je u 17h.

Bila bi nam izuzetna čast kada bi svojom prisutnošću uveličali našu manifestaciju te Vas ovim putem pozivamo na druženje

Dođite i zabavite se!