Sekcije

Elektrotehnika Rad sa alatima

Za svakog tko je zainteresiran za rad s rukama. Bilo gradnja 3D printera ili jednostavnog sklopa za detekciju zvuka, elektrotehnička sekcija uvijek pronalazi zabavan način gradnje inovativnih uređaja.

Informatika Rad sa računalom

Kroz igru do učenja i kroz učenje se igrati. To je moto naše računalne radionice. Stvorena za svakoga tko želi doznati više o internetu, programima, office-u ili se jednostavno družiti sa ostalim članovima.

Digitalna fotografija Rad sa fotoaparatom

Vidjeti okolicu i ovjekovjećiti savršenom slikom, težnja je sekcije digitalne fotografije. Otvorena za sve koji su zainteresirani za izlete u prirodu i učenje u isto vrijeme.

Mini Maker Failr 2016

Međunarodna manifestacija tehničkog te znanstvenog stvaralaštva pod nazivom MINI MAKER FAIR se po prvi put ove godine održavala u Hrvatskoj i to u 14.5.2016 u Osijeku. KMT Dankovec je prisustvovao kao izlagač na području elektronike i informatike sa svojim tehničkim radovima i to jedni od malobrojnih sa područja Grada Zagreba.

Kako smo na ovom putovanju imali mlađih članova odlučili smo proširiti posjet Slavoniji te smo još bili u Iloku, Vukovaru te posjetili sve bitne vukovarske znamenitosti (Memorijalni centar Ovčara, poznati vukovarski Vodotoranj ali i tehnička vojna postrojenja.

 

IMG 0141